Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Az ügyvédi megbízási díj (munkadíj) szabad megállapodás tárgya, annak összegszerűségét - a tisztesség és a méltányosság szem előtt tartásával - az ügyvéd díjjegyzékéből kiindulva, a felek minden esetben előre, egyedileg és együttesen határozzák meg az ügyvédi megbízási szerződésben.

Az ügyvédi megbízási díj (munkadíj) jellemzően függ attól, hogy az ügy mennyire összetett, mekkora az ügylet tárgyának értéke, és ennek ellátásához milyen mértékű ügyvédi felelősség tartozik.

A megbízási díj lehet az ügy jellegétől függően sikerdíjas (pl. kártérítési ügyek), óradíjas (pl. tanácsadás), százalékban meghatározott (pl. ingatlan ügyek),stb.

Szolgáltatásaim átalány díjas megbízási szerződés keretei között is igénybe vehetők.

A készkiadások tekintetében (szakértői díjelőleg, illetékbélyeg, stb.) a költség felmerülésekor hívom fel ügyfeleimet az összeg megfizetésére.

Mivel az Ügyvédi Kamara állásfoglalása szerint, az ügyvédi díjszabás nem tehető közzé az ügyvédi honlapon, csak arra van lehetőség, hogy az Ön kifejezetten erre irányuló kérésére, az irányadó díjszabásról telefonon, illetve személyesen tájékoztassam.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.