Developed in conjunction with Ext-Joom.com

E menüpontban lehetőség van online módon, ingyenes jogi tanácsadás igénybevételére. Mielőtt azonban ezt a lehetőséget választja, kérem olvassa el a szolgáltatásra vonatkozó alábbi tájékoztatást, amelynek tartalma egyben felhasználási feltételeknek is minősül:

A szolgáltatás igénybevétele ingyenes. Az Ön által feltett kérdésre választ 30 munkanapon belül, e-mailben fog kapni, így amennyiben Önt határidő köti, kérem, hogy ne ezt a lehetőséget válassza. Amennyiben Önnek sürgősen, vagy minden szempontból helytálló jogi tanácsra van szüksége, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot és keressen fel személyesen! Szívesen állok rendelkezésére!

Tekintettel arra, az online jogi tanácsadás szolgáltatás keretében az eset csak korlátozottan ismerhető meg, és a kérdés sem minden esetben teljesen pontos, továbbá e szolgáltatás kapcsán nincs mód sem személyes konzultációra, sem az iratanyag áttekintésére vagy a többi fél nyilatkozatának beszerzésére, a tanácsadás e formája nem alkalmas teljes körű, minden szempont figyelembe vételével megadott helytálló válasz megadására. Ebből adódóan e szolgáltatás igénybevételével adott tanácsért semmilyen felelősséget nem áll módomban vállalni.

 

Kérem részletesen mutassa be, írja körül a jogi tényállást, melyben segítségemet kéri.
Adatvédelmi szabályzat..

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.